Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:16 22 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Internațională a Femeii Femeile social democrate constănțene, alături de cadrele medicale și de femeile din secțiile maternitate și neonatologie, de la Spitalul Județean (FOTO +VIDEO)

ro

08 Mar, 2023 09:18 1613 Marime text
„Femeia nu este sexul slab. E cel mai nobil dintre cele două, prin puterea sa de sacrificiu, de suferinţă în tăcere, de credinţă şi cunoaştere.” Mahatma Gandhi

Viaţa, arta, chiar şi energia se declină la feminin. Ambiţioase, dinamice, cu plăcerea muncii, emotive şi eficace, femeile fac ca intervenţia lor să fie mai intuitivă, mai psihologică, benefică întregii omeniri.

Pentru toate doamnele și domnișoarele, timpul se oprește puțin în loc la fiecare început de primavară să vă aducă un omagiu.

În ziua de miercuri, 8 martie 2023, reprezentantele Organizației Femeilor Social Democrate Constanţa sunt alături de doamnele și domnișoarele – medici, asistente medicale, infirmiere, precum și de femeile aflate în secțiile maternitate și neonatologie, cu ocazia “Zilei Internaționale a Femeii ” din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei”.

O primăvară frumoasă!, le-a urat femeilor, primarul Mariana Gâju. 

O parte din femei au urcat pe Secțiile Maternitate si Oncologie să aducă un strop de bucurie.

Mergem unde și acolo există suferință. La oncologie. Să ducem și acolo un strop de bucurie.  Speranța niciodată nu piere! Asta vrem să transmitem prin mesajul nostru. La mulți ani! , a  mai transmis primarul de la Cumpăna. 


Cu aceasta ocazie vor fi oferite în dar mici simboluri ale primăverii.

Cel mai bine este să demonstrăm că noi ne vom mobiliza pentru Sfintele sărbători Pascale, unde noi trebuie să aducem bucurie în sufletele oamenilor.  a spus Mariana Gâju, prezentă la eveniment.  

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii