Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de persoane legitimate în cadrul unei acțiuni a polițiștilor, în localitatea Băneasa, județul Constanța

ro

11 Apr, 2022 15:39 1036 Marime text
Persoană dispărută în mare, Foto cu rol ilustrativ: unsplash

Duminică, 10 aprilie, polițiști din cadrul Serviciului Ordine Publică, împreună cu polițiști ai Serviciului Rutier, Serviciului Acțiuni Speciale și cei ai Secției 8 Rurală Băneasa au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, a faptelor cu violență, a infracțiunilor contra patrimoniului, precum și pentru creșterea gradului de disciplină rutieră în localitatea Băneasa din județul Constanța.

Conform sursei citate, au fost legitimate aproximativ 90 de persoane și au fost controlate aproximativ 60 de autovehicule, precum și 10 unități comerciale.
 
În urma acțiunilor, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.000 de lei, dintre care 11 pentru abateri la regimul rutier și 2 pentru fapte de încălcare a unor norme de conviețuire socială.
 
Potrivit IPJ Constanța, polițiștii rutieri au reținut, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, 2 permise de conducere, pentru nerespectarea regimului legal de viteză și au retras un certificat de înmatriculare.
 
În activități au fost angrenați jandarmi din cadrul I.J.J. Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii