Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de persoane audiate în cadrul unei acțiuni de amploare a polițiștilor și procurorilor DIICOT (VIDEO)

ro

24 Nov, 2021 13:51 1365 Marime text
Poliția Română și D.I.I.C.O.T., cu sprijinul Jandarmeriei Române, efectuează astăzi, 24 noiembrie, 16 acțiuni operative, pentru destructurarea unor grupări infracționale organizate, specializate în trafic de droguri și operațiuni cu substanțe psihoactive.

Potrivit unui comunicat al Poliției Române, polițiștii, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., vor pune în executare 199 mandate de percheziție domiciliară, urmând să fie conduse la audieri 169 de persoane.

Pericol social deosebit al traficului de droguri și operațiunilor cu  substanțe psihoactive, precum și consecințele consumului unor astfel de substanțe fac din lupta împotriva acestui fenomen infracțional o prioritate instituțională.

„Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor bănuite, recuperarea prejudiciilor, indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal și crearea unui climat optim de siguranță a cetățenilor.

Operațiunea de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne, pentru combaterea infracționalității de orice fel și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

În cursul acestei zile, în funcție de evoluția anchetei, în fiecare caz în parte, Poliția Română și D.I.I.C.O.T. vor oferi informațiile ce pot fi făcute publice“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Române.



Sursa foto+video: Poliția Română
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii