Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de intervenții ale salvamarilor în Costinești pe plaja unde și-a pierdut viața un tânăr din Suceava (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

09 Aug, 2022 14:50 1388 Marime text
Înecat. Foto: ZIUA de ConstanțaUn tânăr de 25 de ani din județul Suceava a murit în această dimineață după ce s-a înecat în mare la Costinești. 

Alerta a fost dată în jurul orei 6.00, dar din păcate cadrele medicale nu au putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului. 

„La Costinești un pacient de 25 ani a fost găsit în stop cardiorespirator.S-au efectuat manevre de resuscitare 50 de minute,dar din pacate fără rezultat favorabil. Pacientul a fost declarat decedat. La fața locului s-a intervenit cu SMURD B,SAJ B2 și SAJ C2“ - a precizat dr. Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al SAJ Constanța. 


Acesta este a patra victimă a mării din ultimele 24 de ore. Ieri au murit în valuri doi turiști și un salvamar. 

Salvamarii au precizat că ieri au avut peste 30 de intervenții la Costinești. 

Marea este agitată, iar pe plajă a fost arborat steagul roșu. Cu toate acestea puțini sunt cei care respectă indicațiile salvamarilor și se avântă în valuri. 

„Avem o problemă foarte mare în zona aceasta, din cauza unor gropi. Au fost peste 30 de intervenții ieri. Astăzi au fost mai puține“ - a precizat unul dintre salvamari. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii