Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend cu multe accidente, în Constanţa (galerie foto)

ro

08 Feb, 2016 00:00 1933 Marime text


Nici weekend-ul trecut Constanţa nu a dus lipsă de accidente rutiere. Din fericire, acestea s-au soldat doar cu traumatisme şi pagube materiale, fără pierderi de vieţi omeneşti.
 
Astfel, vineri dimineaţă, în jurul orei 7.00, un grav accident de circulaţie a avut loc în municipiul Constanţa, chiar în dreptul magazinului Billa. Un bărbat de 41 de ani a condus un autoturism pe şoseaua Mangaliei. Când a ajuns la marcajul pietonal din dreptul magazinului Billa, a accidentat o femeie de 25 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a pietonului.
 
La scurt timp, în jurul orei 8.40, o femeie în vârstă de 31 ani, din Constanţa, a condus autoturismul marca VW Passat pe DN 3, dinspre Valu lui Traian către Constanţa, şi, ajungând la km 251, din cauza neatenţiei, a pierdut controlul volanului, părăsind partea carosabilă în stânga. În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a şoferiţei.
 
Tot vineri, în jurul orei 10.40, un bărbat de 54 de ani, din Piteşti, a condus autoutilitara marca Iveco Magirus către bulevardul Alexandru Lăpuşneanu. La intersecţie, a acroşat o constănţeancă de 59 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. Femeia a fost transportată la spital, pentru îngrijiri de specialitate.


 
Ieri-dimineaţă, în jurul orei 4.30, poliţiştii Serviciului Rutier Constanţa au depistat, pe bulevardul Mamaia, un tânăr din Eforie Sud, în stare de ebrietate, care conducea cu 103 kilometri pe oră. Nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi s-a ales cu dosar penal şi cu permisul de conducere ridicat pentru o perioadă de trei luni.
 
Tot duminică, în jurul orei 11.45, un accident rutier a avut loc la intersecţia străzii Mihai Viteazul cu bulevardul Mamaia. Două maşini, una dintre ele fiind un taxi, s-au ciocnit, însă nimeni nu a fost rănit.
 
Puţin mai târziu, în jurul orei 14.00, s-a petrecut un accident rutier pe bulevardul Mamaia, în zona Delfinariului. La faţa locului s-au prezentat două ambulanţe, pentru a oferi îngrijiri de specialitate celor două victime ale acestui accident. Pentru o scurtă perioadă, circulaţia în zonă s-a desfăşurat cu dificultate.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii