Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vrancea Trei persoane au decedat după ce au căzut într-o fântână

ro

21 Jun, 2022 18:24 1196 Marime text
Sursa foto ZIUA de Constanța
  • Pompierii militari au intervenit în comuna Tănăsoaia, după ce un apel la numărul unic 112, primit în jurul orei 15:30, anunța despre faptul că 3 persoane care curațau o fântână, adâncă de circa 15 m, au fost surprinse în interior.

La locul indicat s-au deplasat de urgență 4 echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud cu 1 autospecială de stingere cu apă și spumă, 1 autospecială de intervenție și salvare de la înălțime,1 autospecială de descarcerare și 1 ambulanță SMURD.

Totodată la fața locului au acționat în cooperare următoarele forțe de intervenție: 1 echipaj din cadrul Stației de Pompieri Podu Turcului,  1 echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea, 1 echipaj de la Serviciul de Ambulanță Podu Turcului și pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Tănăsoaia.

Oficial de la IPJ Vrancea: 

Astazi, 21.06.2022, la ora 15:12, am fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că trei barbati au căzut într-un puț, cu adâncimea de 20 metri, situat în com. Tănăsoaia, jud. Vrancea.


Alaturi de politisti, la fața locului se află un echipaj SAJ Vrancea, un echipaj al ISU Vrancea și SVSU Tănăsoaia.


Din nefericire, cele trei persoane au decedat, iar în acest moment lucratori din cadrul ISU Vrancea actionează pentru scoaterea acestora.

Sursa ZIARUL DE VRANCEA
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii