Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:31 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Violențe și furturi în Buzău Poliția demască și reține trei infractori periculoși

ro

06 Nov, 2023 21:06 1284 Marime text
La data de 04 noiembrie a.c., poliștii Biroului de Investigații Criminale Moinești, în urma activităților investigative desfășurate au identificat 3 persoane cu vârste cuprinse între 36 și 68 de ani, din municipiu, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt.

Din cercetări a reieșit că, la data de 10 octombrie a.c., un bărbat, de 36 de ani, ar fi agresat un altul, de 42 de ani, ambii din municipiul Moinești, cel din urmă fiind transportat la spital unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, trannsmite IPJ Bacău. 

La data de 29 octombrie a.c., un bărbat, de 50 de ani ar fi sustras un telefon mobil de la un altul, de 40 de ani, iar la data de 03 noiembrie a.c., o femeie, de 68 de ani, ar fi sustras un telefon mobil de la o adolescentă, de 13 ani, toate persoanele implicate fiind din municipiul Moinești.

În ambele cazuri, telefoanele mobile au fost recuperate și predate proprietarilor. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, mai punctează IPJ Buzău. 

Citește și:

Viață salvată în ultimul moment de polițiștii din Bistrița!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii