Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:16 19 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi lista celor opt persoane arestate pentru tâlhării ca-n filme

ro

12 Apr, 2013 00:00 1722 Marime text

Judecătoria Constanţa a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de Asan Şapa, Asan Şaban, Trofim Dorule, Asan Doru, Ali Iaşar, Mennzat Asan, Sali Ainur-Chemal şi Regep Sali. Toţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, iar mandatele de arestare au fost deja atacate la Tribunalul Constanţa, cu recurs.


În fapt, în sarcina inculpaţilor s-au reţinut următoarele: în noaptea de 25/26 decembrie 2012, având asupra lor bâte şi purtând pe cap cagule, au pătruns în incinta unei firme din comuna Lumina, de unde, prin întrebuinţarea de violenţe aupra părţii vătămate G.R - paznic al societăţii, au sustras butoaie cu combustibil lichid, un aparat pentru spălat autovehicule, un bidon cu soluţie degresantă pentru spălat autovehicule, un bidon cu ulei de motor, un bidon cu antigel şi o rolă de cablu electric, cauzând un prejudiciu în valoare de 6.000 de lei.
De asemenea, în noaptea de 25/26 ianuarie, inculpaţii, înarmaţi cu bâte şi mascaţi, au pătruns în incinta unei alte firme, unde au exercitat acte de agresiune fizică asupra părţii vătămate C.T - paznic al societăţii, cu intenţia de a sustrage bunuri, fără însă a sustrage vreun bun.
De asemenea, în seara de 24 februarie, inculpaţii au pătruns în incinta unei firme din Năvodari, de unde au încercat să sustragă deşeuri feroase şi, fiind surprinşi de agenţii de pază ai societăţii, au exercitat acte de violenţă asupra acestora, aruncând cu pietre şi lovindu-l pe unul dintre agenţi, cu scopul de a-şi asigura scăparea.
Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii judiciare.

Ti-a placut articolul?

Comentarii