Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:02 20 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Veselă pentru copii, confiscată la Agigea

ro

15 Jan, 2014 00:00 559 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu lucrătorii vamali, descoperind într-un container sosit în PTF Constanţa Sud - Agigea din China 8.640 de articole de veselă pentru copii, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 86.400 de lei.
 

Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul PPF Constanţa Sud - Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul pe raza judeţului Prahova.
În urma controlului au fost descoperite 8.640 de articole de veselă pentru copii (castroane), susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 86.400 lei dacă ar fi fost originale.
Marfa purta însemnele distinctive ale unei firme cunoscute şi a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean chinez cu vârsta de 45 de ani, având reşedinţa în municipiul Ploieşti, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii