Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vârstele inculpaţilor duşi la arestare 17, 19 şi 58 de ani

ro

08 Jun, 2013 00:00 1283 Marime text
Ieri, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat Judecătoria Constanţa cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive faţă de Nicolae P., de 58 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii a şase infracţiuni de act sexual cu un minor, în formă continuată, Izabela A., de 17 ani, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, şi Andrei V., de 19 ani, cercetat sub aspectul săvârşirii complicităţii la infracţiunea de proxenetism.

Procurorii spun că în sarcina inculpatului Nicolae P. s-a reţinut că, în perioada februarie - mai 2013, „a întreţinut în repetate rânduri acte sexuale cu minorele R.A.E., D.C., B.R.P., M.E.B, M.I. şi A.I-G, acestea fiind determinate de oferirea şi darea de bani şi alte foloase de către inculpat, direct sau indirect.
„În ceea ce o priveşte pe inculpata A.I-G, s-a reţinut în sarcina acesteia faptul că, în perioada februarie - mai, a recrutat pe minorele R.A.E, D.C. şi B.R.P., în vederea practicării prostituţiei şi a tras foloase de pe urma practicării acesteia de către minore. În sarcina inculpatului V.A. s-a reţinut că, în perioada februarie - mai 2013, cu intenţie, a ajutat-o pe inculpata A.I-G în vederea recrutării minorelor R.A.E, D.C. şi B.R.P., în scopul practicării prostituţiei, a înlesnit practicarea prostituţiei şi a tras foloase de pe urma practicării acesteia de către minore. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirii răspunderii judiciare”, au mai susţinut procurorii. Potrivit unor surse, în acest dosar ar figura numele unui afacerist din Portul Constanţa. Aseară, fata a primit mandat de arestare pentru 19 zile, iar cei doi bărbaţi au fost arestaţi pentru 29 de zile. Potrivit unor surse, tânăra arestată pentru 19 zile este elevă a Liceului Miron Costin, iar minorele provin de la Liceul Agricol şi de la Şcolile 15 şi 16.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii