Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vântul a făcut ravagii la Constanța! Mai multe mașini au fost sever avariate (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

18 Sep, 2022 10:15 5957 Marime text
Vântul și-a spus cuvântul la Constanța!

Efectele lui....Mai multe mașini aflate în zona Direcției Creșelor din municipiu au fost sever avariate. Copaci au căzut peste autoturisme. 

Un eveniment asemănător s-a petrecut și în stațiunea Olimp, în parcarea unui hotel, unde un copac a căzut peste o mașină.  

Amintim că, ieri  Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizări cod portocaliu şi cod galben de instabilitate atmosferică. 

Potrivit ANM, a fost emis un cod galben de ploi însemnate cantitativ valabil în intervalul 17 septembrie, ora 10:30 – 18 septembrie, ora 12:00.

În intervalul menționat, local în vestul, nordul, centrul țării și la munte temporar va ploua însemnat cantitativ. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și izolat 40...50 l/mp.

Notă: În regiunile sudice și sud-estice vor fi perioade în care pe alocuri instabilitatea atmosferică va fi accentuată și se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, grindină și vijelii.



Ce trebuie să facă o persoană dacă se trezeşte cu un copac pe maşină

Şoferii trebuie să plătească anual o poliţă de răspundere civilă auto, dar asigurarea aceasta nu prevede despăgubiri pentru cazurile în care maşina a fost avariată în urma unor fenomene naturale, în cazul de faţă, furtună. Dacă maşina a fost avariată de un copac căzut, oamenii pot da în judecată primăria sau administratorul străzii, asta pentru a recupera daunele.

Dacă există încheiată o poliţă de asigurare CASCO, lucrurile sunt mult mai simple. În acest caz, tot ce trebuie să facă o persoană este să anunţe compania de asigurări care a emis poliţa de cele întâmplate, iar agenţii vor veni, vor evalua duna şi vor repara maşina în cel mai scurt timp.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii