Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vacanța cu iubitul ei s-a transformat într-o tragedie. O româncă din Austria a murit după ce a căzut de pe o stâncă în timp ce făcea o fotografie

ro

14 May, 2022 21:20 1863 Marime text
Sfârșit tragic pentru o româncă, foto: Pexels

O turistă de naționalitate română în vârstă de 23 de ani și stabilită în Viena, a decedat sâmbătă, 14 mai, după ce a alunecat și a căzut în apropierea cascadei Na Muang 2 de pe insula Koh Samui (Thailanda), în timp ce făcea o fotografie.


În jurul orei 14:10, informează Bangkok Post, centrul de comunicații radio al secției de poliție Koh Samui din provincia thailandeză Surat Thani a primit o notificare privind o turistă străină, o femeie care a avut un accident și a căzut la cascada Na Muang 2.


Salvatorii au fost trimiși la fața locului și au verificat pulsul femeii, dar aceasta nu a dat semne de viață, a declarat Chayapon Intarasupa, primarul districtului Koh Samui.

Când salvatorii au ajuns la Cascada Na Muang 2, au aflat că locul accidentului se afla la nivelul al doilea al unei cascade de trei nivele.



Misiune grea pentru salvatori

Aceștia au trebuit să urce panta aproximativ 500 de metri, pe un traseu abrupt, alunecos și periculos și au avut nevoie de mai mult de cinci ore pentru a recupera cadavrul de la locul accidentului.

Trupul fără suflare al româncei se oprise din cădere pe o stâncă. Sângera puternic în partea din spate a capului, avea o rană la nas și alta la ochiul drept. Cadavrul tinerei a fost trimis la Spitalul din Koh Samui pentru autopsie.



Ce a reieșit din anchetă 

Din ancheta poliției thailandeze a reieșit că Manuel Opancar, un tânăr în vârstă de 22 ani, de naţionalitate austriacă, venise ca turist în Thailanda împreună cu prietena sa româncă și se cazaseră la un hotel. 

Un rezultat al cauzei exacte a morții va fi dat ulterior. Anchetatorii vor colabora cu ambasada României din Thailanda pentru realizarea contactului cu rudele victimei.




Sursa: jurnalemigrant.com

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii