Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Utilaj agricol mistuit de flăcări în apropierea unei ferme de lângă localitatea Mihail Kogălniceanu din județul Tulcea (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

13 Feb, 2023 11:59 1098 Marime text
Foto: ISU Delta TulceaPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Delta al Județului Tulcea au fost solicitați să intervină astăzi la un incendiu izbucnit la un utilaj agricol, în localitatea Mihail Kogălniceanu din județul Tulcea. 

„Prin apel la numărul unic de urgență 112, pompierii tulceni au fost solicitați pentru a interveni să stingă un incendiu la un utilaj agricol în apropierea unei ferme de pe raza localități Mihail Kogălniceanu din județul Tulcea. Au fost mobilizate un echipaj format din 5 subofițeri cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă la întregul utilaj. În mai puțin de 15 minute, incendiul a fost lichidat însă utilajul a ars în proporție de 90%. Cauza probabilă a fost identificată ca fiind scurtcircuit electric“ - au precizat reprezentanții ISU Delta Tulcea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii