Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmarire si focuri de arma la Satu Nou

ro

11 May, 2009 00:22 1696 Marime text
Un echipaj al Poliţiei Rutiere a fost nevoit să utilizeze armamentul din dotare pentru a prinde un şofer care nu a oprit la semnal.
Conducătorul unui autoturism marca Dacia 1300 se afla, vineri, într-o benzinărie, iar oamenii legii aveau date că acesta nu posedă permis de conducere. Întrucât şoferul a demarat în momentul în care poliţiştii au încercat să îl oprească, aceştia au pornit în urmărirea lui pe drumul naţional 22C, dar şi pe alte străzi de pe raza localităţii Satu Nou. Pe parcursul urmăririi, oamenii legii au utilizat armele din dotare şi au tras patru cartuşe în pneurile din spate ale Daciei 1300, fără să producă victime omeneşti.
Lucrătorii Serviciului Rutier au folosit semnalele acustice şi luminoase, iar în tot acest timp conducătorul auto urmărit a încercat să se menţină în faţa autoturismului poliţiei, pentru a nu fi oprit.
Cursa a continuat pe strada Lalelelor din Satu Nou, unde i s-a făcut din nou semn şoferului să oprească, însă fără sorţi de izbândă. De abia când au revenit pe DN 22C, suspectul a pătruns fără să se asigure şi a fost blocat de un TIR. Individul a coborât din autoturism şi a încercat din nou să scape, dar a fost prins la scurt timp şi identificat în persoana lui Mihai Luca, în vârstă de 30 de ani, domiciliat în localitatea Mircea Vodă. Suspiciunile poliţiştilor cu privire la faptul că Mihai Luca nu deţine permis de conducere s-au dovedit adevărate, motiv pentru care acestuia i s-a întocmit dosar penal.
Pentru conducerea autoturismului pe drumurile publice fără permis, Luca va fi cercetat în stare de libertate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii