Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:10 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urmarire ca-n filme pe strazile Mangaliei

ro

10 Sep, 2009 03:27 1133 Marime text

A furat autoturismul unui localnic ca să se plimbe prin oraş. Aceasta este motivaţia pe care un tânăr de 16 ani, din Mangalia, a oferit-o poliţiştilor constănţeni pe post de justificare a infracţiunii de furt.

După o urmărire ca-n filme, oamenii legii au reuşit să recupereze autoturismul şi să-l înapoieze proprietarului, iar tânărul dornic de plimbări s-a ales cu un dosar penal pentru două capete de acuzare.

Potrivit poliţiştilor din Mangalia, Nicolae Badea, proprietarul unui autoturism marca Dacia 1310, înmatriculată CT 01 ZZE, a sunat în cursul zilei de marţi la poliţie pentru a anunţa că i-a fost furată maşina. Tânărul le-a spus poliţiştilor că şi-a parcat autoturismul pe strada 1 Mai din oraş, în urmă cu doar două ore, iar când s-a întors nu a mai găsit-o. Mergând pe firul evenimentului, echipa de poliţişti trimisă la faţa locului pentru cercetări a identificat autoturismul reclamat ca fiind furat în trafic, în apropierea locului de unde acesta lipsea. Oamenii legii l-au somat pe conducătorul auto să tragă pe dreapta, însă şoferul a refuzat să răspundă semnalelor agenţilor. După mai mulţi kilometri de urmărire, raliul s-a încheiat într-un şanţ pentru tânărul aventurier, loc de unde acesta a fost preluat de poliţişti şi condus la secţie. Băiatul le-a declarat că i-a furat maşina proprietarului ca să se plimbe cu ea prin oraş, iar motivul pentru care nu a oprit la semnalele acustice şi sonore este acela că i-a fost frică, deoarece nu are permis de conducere. Se pare că plimbarea cu Dacia l-a costat destul de scump pe tânăr, având în vedere că acesta s-a ales cu dosar penal pentru furt şi conducere fără permis.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii