Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Urgență în Iași Incendiul dintr-un bloc pune în pericol locatarii! (FOTO)

ro

29 Nov, 2023 18:02 977 Marime text
Dispeceratul Integrat ISU – SMURD – SAJ Iași a fost anunțat prin SNUAU 112, în data de 29 noiembrie a.c., la ora 16:29, despre producerea unui incendiu, la un apartament în municipiul Iași, strada Mușatini. 

La fața locului, au fost direcționate de urgență, două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă (ASAS), o autoplatformă pentru salvări de la înălțime (ASII) și un echipaj de prim ajutor calificat (EPA), transmite ISU Iași. 




La ajungerea forțelor de intervenție la locul solicitării, incendiul se manifesta în interiorul unei băi, la un boiler electric. Din imobil s-au autoevacuat 12 persoane. În zona afectată a fost găsită o victimă de sex feminin, în vârstă de aproximativ 80 de ani, în stop cardio-respirator, intoxicată cu fum. Echipajele de intervenție au început manevrele de resuscitare, solicitând prezența echipajului de terapie intensivă la locul solicitării.

Totodată, incendiul a fost lichidat de către pompieri și au început să ventileze zonă pentru evacuarea fumului, prin menținerea căilor de evacuare și de acces libere de fum pe înălțimea de circulație, a mai punctat sursa citată. 


 foto: ISU Iași 




Citește și:

IGSUPrevenirea incendiilor. Sfaturi pentru siguranța în utilizarea lumânărilor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii