Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un copil și un bărbat au fost răniți în urma unui accident rutier în județul Suceava. A fost rupt și un stâlp de pe marginea șoselei (GALERIE FOTO)

ro

23 Feb, 2022 10:15 1378 Marime text
 
UPDATE 2 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2E Fălticeni-Gura Humorului, kilometrul 20+900 de metri, în localitatea Brăești, județul Suceava, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, eveniment soldat cu rănirea ușoară a două persoane, ce au fost transportate la spital.

Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de deplasare, întrucât un autoturism este imobilizat pe suprafața de rulare.
 
Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de
minute.


UPDATE 1


Ambii sunt transportați la spital.



Știrea inițială 


Un accident rutier a avut loc astăzi, 23 februarie, pe raza localității Brăiești.


Intervin pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu modulul SMURD (autospeciala pentru descarcerare și ambulanța SMURD B2) cu sprijinul a două echipaje SAJ, informează ISU Suceava. 


Sunt implicate două autoturisme și un autotren. Traficul este blocat pe ambele sensuri. 



Potrivit sursei citate, nu sunt persoane încarcerate.


Un minor în vârstă de 7 ani și un bărbat în vârstă de 39 de ani sunt asistați medical la fața locului de către echipajele de prim ajutor.


Pompierii militari asigură măsurile PSI la fața locului, deoarece în urma evenimentului a fost rupt și un stâlp de pe marginea șoselei.


Sursa foto: ISU Suceava 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii