Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier cu șase victime, la ieșire din Medgidia. Trei copii răniți, dintre care unul în stare gravă (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

24 Jun, 2022 13:21 7996 Marime text


UPDATE 2

„În Medgidia au fost găsite șase victime, o victimă în comă, care a intrat în stop cardiorespirator, s-a efectuat protocolul de resuscitare, în urma căruia și-a reluat funcțiile vitale și a fost transportat la Spitalul Județean, un copil cu traumatism craniocerebrac, în stare critică, transportat la Spitalul Medgidia, doi copii stabili, conștienți cu traume ușoare, o femeie cu traumatism craniofacial, și un bărbat cu traumatism cranioabdominal. Toți pacienții transferați la spitalele Medgidia și Județean“, a declarat Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța.



UPDATE 1

Conform ISU Dobrogea una dintre victime este un copil 8 ani. Victima este transportată la Spitalul din Medgidia. În urma impactului, copilul a suferit traumatism craniocerebral grav.

A doua victimă este o femeie, în stare conștientă, stabilă.

A fost găsit încarcerat și un bărbat, în stare inconștientă.



Știrea inițială

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a fost solicitat să intervină, astăzi, în județul Constanța.

Este vorba de un accident rutier, la ieșire din Medgidia spre Valea Dacilor. În urma impactului este posibil să fie două victime.

La fața locului intervin echipajele SMURD B, SMURD C2 și SAJ B2. 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii