Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un autocar și o autocisternă implicate într-un grav accident rutier. Un bărbat a murit. Planul Roșu de Intervenție, activat (GALERIE FOTO+ VIDEO)

ro

18 Nov, 2021 16:55 2175 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această după amiază în județul Bistrița Năsăud. Din primele informații au fost implicate un autocar și o autocisternă.

Evenimentul rutier a avut loc îin localitatea Lechința. 

„Avand in vedere numărul persoanelor implicate, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Interventie care presupune suplimentarea  resurselor medicale la fata locului.  Pompierii salvatori intervin cu 3 autospeciale de stingere, 1 descarcarare, 2 ambulante SMURD, 2 ambulante ale Serviciului Județean de Ambulanta și 1 unitate de terapie intensiva mobila“ - au precizat reprezentanții IGSU. 


UPDATE 3:

La 17.30, Planului Roșu de Intervenție a fost dezactivat. 

Bilanț final: echipajele de interventie au găsit la locul indicat 15 persoane, dintre care un bărbat, în stop cardiorespirator. Din păcate, in ciuda eforturilor echipajelor medicale, acesta a decedat. 

A doua victima aflată  în stare grava a fost stabilizata si va fi transportata la UPU SMURD Bistrița, pentru îngrijiri medicale de specialitate. 

Celelalte 13 persoane au fost evaluate de personalul medical aflat la fata locului, iar starea acestora nu a a impus transportul la spital. Pentru continuarea deplasarii, a fost pus la la dispoziție un alt mijloc de transport.

UPDATE 2:

Potrivit IPJ Bistrița Năsăud, autobuzul circula pe relația Bistrița-Lechința și transporta 13 pasageri. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, din nefericire, una dintre acestea, un bărbat de 59 de ani, din Bistrița, a decedat. 

Ambii conducători auto au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Celelalte 13 persoane au fost evaluate la fața locului de persoanalul medical și nu s-a impus transportul acestora la spital.

UPDATE 1: 

Potrivit IGSU în accident  au fost implicate 15 persoane. Unul dintre ocupanți se afla in stop cardio respirator, iar altul este  in stare gravă.  

Celelalte persoane se afla în evaluare medicală la fața locului. 

UPDATE: Oficial de la IPJ Bistrița Năsăud

Drumul Județean 151, între localitățile Chiraleș și Lechința este blocat ca urmare a unui accident care a avut loc în urmă cu puțin timp.

Coliziunea a avut loc între un autobuz condus de un bărbat de 35 de ani, din Lechința și o cisternă la volanul căreia se afla un bărbat de 47 de ani, din județul Sălaj. 

La fața locului intervin mai multe echipaje din cadrul Serviciului Rutier, Poliției Municipiului Bistrița și Secție 3 Poliție Rurală Lechința.

Sursa foto+video: ISU Bistrița Năsăud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii