Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Șapte persoane, printre care și copii, implicate într-un grav accident rutier în județul Bihor. O victimă, decedată (GALERIE FOTO)

ro

31 May, 2022 08:31 1185 Marime text
Accident rutier. Foto: ISU BihorPompierii militari și echipajele medicale din cadrul ISU Bihor au fost solicitați să intervină în această dimineață pentru salvarea victimelor unui accident rutier produs între localitățile Groși și Aușeu, pe DN 1E 60.

Potrivit ISU Bihor, în eveniment au fost implicate șapte persoane, din care patru adulți și trei copii.

„La fața locului au fost mobilizate trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de lucru cu apă și spumă cu modul de descarcerare și cu ambulanța SMURD a subunității, echipajul de prim ajutor calificat al Detașamentului 2 Oradea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și 4 echipaje ale SAJ. Echipajul de descarcerare a evacuat din autovehiculul avariat o femeie rămasă captivă între fiarele contorsionate, iar echipajele medicale și pompierii militari paramedici au procedat la evaluarea victimelor și acordarea îngrijirilor necesare celor 7 persoane, în cazul uneia dintre acestea, aflată în stop cardio-respirator, efectuându-se manevre de resuscitare“ - au precizat reprezentanții ISU Bihor. 


6 victime au fost transportate la spital, iar în cazul femeii aflate în stop cardio-respirator se efectuează în continuare, manevre de resuscitare. 

UPDATE: 

Din nefericire, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate, femeia a decedat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii