Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Primăria Cumpăna celebrează Ziua Internațională a Familiei printr-un spectacol vintage (FOTO)

ro

15 May, 2023 17:07 1764 Marime text

UPDATE 6


Urmează spectacolul. 

UPDATE 5

În continuarea evenimentului, va vorbi părintele Pricop.

părintele Pricop

Port mesajul lui IPS Teodosie pentru familii.

Familia nu o înțelegi doar când spui da în fața ofițerului de stare civilă, ci o înțelegi atunci când intri în mecanismul familiei, când veghezi asupra copilului tău. 


UPDATE 4

Este prezentă și cetățeanul de onoare al comunei, Elena Frîncu. De asemenea, este prezent și Liviu Manolache, maestru în teatru. 

 Pe lângă familiile care împlinesc 50 de ani de căsnicie, sunt și cei care își unesc destinele în acest an. Familiile vor primi o diplomă de fidelitate.

Vor primi și două cești și compot. Asta pentru cei cu nunta de aur.  


UPDATE 3

Mariana Gâju ia cuvântul.

Mariana Gâju, primarul de la Cumpăna

Vă mulțumim dragi locuitori ai comunei Cumpăna pentru că ați răspuns invitației noastre de a celebra Ziua Familiei. 

Familia este locul în care ne găsim cuvântul dulce al mamei, al tatălui. Familia este locul unde e întotdeauna acasă. E locul unde sunt oamenii care mereu ne așteaptă.

Vreau să mulțumesc lui Mircea Cristian Pricop, părinte consilier la Arhiepiscopia Tomisului care a venit să spună câteva cuvinte înțelepte despre ce înseamnă familia


UPDATE 2

Sunt 15 perechi ce aniversează nunta de aur și alte 15 familii ce și-au unit destinele anul acesta

UPDATE 1

A sosit primarul comunei Cumpăn, Mariana Gâju.


Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului Mariana Gâju, organizează astăzi, 15 mai 2023, de la ora 17:00, în Sala mare a Casei de Cultură din localitate, un eveniment prin care celebrează Ziua Internațională a Familiei. 

În cadrul acestuia, sunt celebrate familiile căsătorite în comuna Cumpăna, care anul acesta aniversează „Nunta de Aur”. Totodată, sunt aniversate și familiile care și-au unit destinele în acest an, prin încheierea căsătoriei. 

Familiile vor primi în dar flori, diplome, daruri, precum și un spectacol. 

„Muzica românească interbelică are un farmec aparte, inconfundabil, care ne duce cu gândul la o viață boemă, tihnită, muzica fiind romantică și potrivită pentru încărcarea bateriilor spirituale. Muzica din această perioadă vorbește de acele vremuri “de demult” care sunt fascinante prin eleganța pe care o exprimă, fiind o perioadă în urma căreia am moștenit numeroase creații muzicale valoroase.
       
Spectacolul “Vintage” cuprinde un repertoriu bogat, specific perioadei interbelice, studenții Facultății de Arte din cadrul Universității “Ovidius” din Constanța interpretând diverse piese muzicale din palmaresul muzicii românești.
        
Proiectul “Vintage” se constituie și într-o activitate de cercetare a repertoriului de altădată, găsirea modalităților de interpretare, precum și parcurgerea etapelor de organizare a unui spectacol. Conceptul spectacolului și direcția muzicală aparțin regretatului compozitor Dumitru Lupu”, transmite Primăria Cumpăna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii