Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:15 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Pompierii în alertă! Incendiu la o garsonieră într-un bloc de locuințe. Zeci de persoane evacuate

ro

10 Dec, 2021 17:49 2095 Marime text
  • Incendiu la garsonieră în bloc de locuințe, localitatea Gălăuțaș, județul Harghita. 



UPDATE 4 



Update: Incendiul de la ansamblul de locuințe din Gălăuțaș se manifestă generalizat la întreaga construcție pe o suprafață de cca. 500 mp.



Nu sunt victime, locatarii au reușit să se autoevacueze. 2 persoane au fost transportate la CPU a Spitalului Municipal Toplița cu atac de panică (o femeie preluată de către echipajul SMURD și un copil de către echipajul SAJ). S-au autoevacuat din locuințe cca. 30 persoane.




Se lucrează la lichidare, iar pe timpul intervenției au fost evacuate cca. 6 butelii de aragaz. Nu mai este pericol de propagare la vecinătăți.




UPDATE 3 



S-au autoevacuat în jur de 30 de persoane. Arderea se manifestă generalizat, pe o suprafață de aproximativ 500 mp. Se intervine pentru localizarea și lichidarea incendiului.



UPDATE 2 

Au fost trimise în sprijin un echipaj de stingere din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 1 Gheorgheni, SVSU Subcetate și Remetea. Două persoane de sex feminin (o femeie și o adolescentă), cu atac de panică, au fost asistate medical de echipajele SMURD și SAJ, ulterior fiind transportate la Spitalul Municipal din Toplița.





UPDATE 1 


Incendiul se manifestă la o garsonieră și acoperișul întregii construcții, cu pericol de propagare la celelalte locuințe; se acționează pentru evacuarea persoanelor din bloc. A fost alertat și SVSU Sărmaș.




Incendiu la garsonieră în bloc de locuințe, localitatea Gălăuțaș.




S-au  deplasat la locul intervenției 3 echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. A fost alertat SVSU Gălăuțaș, a atrsnmis ISU Harghita. 



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii