Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Planul Roșu activat după un grav accident rutier! Un microbuz școlar în care se aflau mai mulți elevi, implicat (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

25 Apr, 2023 13:52 1844 Marime text
Accident rutier . foto + video: ISU BuzăuUn grav accident rutier a avut loc în județul Buzău. Potrivit IGSU  în accident au fost implicate un microbuz de transport persoane și un autoturism.

Evenimentul rutier a avut loc între localitățile Măgura și Ciuta 

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  La fața locului, echipajele operative intervin cu 1 autospecială de stingere, 1 autospecială de descarcerare, 2 autospecială transport personal și victime multiple, 1 ambulanță SMURD și 4 ambulanțe SAJ.  În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD“ - au precizat reprezentanții ISU Buzău. 

UPDATE: 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 10 Buzău-Brașov, în apropierea localității Măgura, județul Buzău, a avut loc o coliziune între un microbuz școlar, în care se aflau 8 elevi, și un autoturism. Potrivit primelor date, șoferul autoturismului și un minor sunt răniți, aflați în evaluare medicală.
 
Potrivit Infotrafic, traficul rutier se desfășoară pe un sens, alternativ, estimându-se reluarea normală a circulației în 30-45 de minute.
 
Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC.

UPDATE 2

Trei copii din microbuz necesită îngrijiri medicale. Aceștia sunt conștienți. 

Potrivit ISU Buzău, un copil a fost preluat de la locul evenimentului de către părinți și transportat la domiciliu. A fost solicitată o ambulanță la locația de domiciliu pentru evaluare medicală

Un adult din autoturism, necesită îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de ambulanta SAJ. 

UPDATE: 3 ora 14.40

Potrivit IGSU, în evenimentul rutier au fost implicate 14 persoane, dintre care 9 (2 adulți și 7 copii) au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

UPDATE: 4 ora 15.00

Bilanțul victimelor este următorul:

Microbuz: 
1 șofer - fără probleme medicale 
9 copii - 6 copii transportați la UPU Buzău, 3 refuză transportul

Autoturism:

2 Adulți femei
2 Copii 
Toți transportați la spital cu diverse traumatisme
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii