Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Opt persoane rănite într-un teribil accident rutier în apropierea unei benzinării (GALERIE FOTO)

ro

22 Nov, 2021 10:28 1456 Marime text
Opt persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost transportate de echipajele SMURD și SAJ la spitale din capitală, în urma unui accident rutier ce a avut loc, azi-noapte, pe strada Principală din localitatea Câmpurelu, județul Giurgiu.

Potrivit reprezentanților ISU Giurgiu, evenimentul s-a produs în apropierea unei benzinării, între două autoturisme.

„Spre acest caz au fost direcționate nouă ambulanțe. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, Gărzilor de Intervenție Colibași și Mihăilești, cu trei ambulanțe SMURD, o autospecială de stingere, dotată cu modul de descarcerare și șase echipaje din cadrul Serviciilor de Ambulanță Giurgiu și București-Ilfov“ - au precizat reprezentanții ISU Giurgiu.

Un bărbat a fost găsit încarcerat într-unul din autoturisme. Era pasager. Pompierii au folosit accesoriile de descarcerare pentru a-l extrage, în siguranță.

„Echipajele SMURD au transportat trei tineri în vârstă de 17, 18 și 21 de ani, conștienți, dar cu traumatisme. Pompierii au asigurat măsurile PSI și au acționat pentru îndepărtarea scurgerilor de carburant și a bucăților din plastic și sticlă, provenite de la cele două autoturisme, de pe partea carosabilă“ - au mai precizat reprezentanții ISU Giurgiu.

UPDATE

Poliţiştii giurgiuveni efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă, după ce nouă persoane, cu vârste cuprinse între 14 şi 24 de ani, au fost rănite în accidentul rutier.
 

Sursa foto: Facebook/ISU Giurgiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii