Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE O mașină a intrat în stâlp într-o parcare din zona unui hipermarket din Constanța. Două femei au fost rănite

ro

07 May, 2022 10:33 3820 Marime text
 Imagine de la un accident
UPDATE 

La Brico sunt două victime: este vorba despre o victimă, sofer, femeie, care prezintă traumatism al membrului inferior și este conștientă, și o a doua vicitimă, pasager dreapta față, prezintă traumatism al ambelelor membre inferioare ,constienta, încarcerată.

Ambele victime vor fi transportate la spital., a mai transmis medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa/




În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în zona Tomis 3 din municipiul Constanța.


Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs  în parcarea Bricostore, zona Carrefour. O mașină a intrat îm stâlp. 


În urma impactului, o persoană este rănită. Victima este neîncarcertă. 


La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.


Intervenția se află în desfășurare. 



Intervin la locul accidentului Det. Fripis: 1 ASAS, SMURD B si 7 subof.
 

Resursele alocate pentru accident sunt Saj B2 si Smurd B, precizează medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii