Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:30 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Județul Constanța, sub cod galben de ceață. Când expiră atenționarea meteo. Circulația rutieră, îngreunată de ceață pe Autostrada A2 București-Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

29 Sep, 2022 08:22 1957 Marime text
Cod galben de ceață. Foto: ZIUA de ConstanțaAdministrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o avertizare cod galben de ceață ce vizează județul Constanța. 

Potrivit ANM, în intervalul 29-09-2022 ora 7:00 până la 29-09-2022 ora 9:00 în județul Constanța se va semnala local ceaţă, care determină vizibilitate scăzută sub 200 m şi izolat sub 50 m.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația rutieră se desfășoară în condiții de ceață pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 193 - 210, pe raza localităților Medgidia și Valu lui Traian, județul Constanța, care afectează vizibilitatea în trafic sub 150 de metri.

„Recomandăm conducătorilor auto folosirea corespunzătoare a luminilor, evitarea manevrelor riscante și oprirea pe benzile de circulație, reducerea vitezei de deplasare și mărirea distanţei de siguranță dintre autovehicule.

Informații în timp real despre restricțiile de trafic determinate de evenimente rutiere pot fi accesate pe site-ul oficial - www.politiaromana.ro - secțiunea INFOTRAFIC“ - au mai precizat polițiștii Infotrafic.


UPDATE: 

 Administrația Națională de Meteorologie a prelungit avertizarea cod galben de ceață ce vizează județul Constanța până la ora 11.00. 

Conform ANM, se va semnala local ceaţă, care determină vizibilitate scăzută sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii