Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța O femeie și fiul ei au murit și mai multe persoane au fost rănite într-un grav accident rutier (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

10 Nov, 2021 09:23 12850 Marime text
Un grav accident rutier a avut loc în această dimineață în județul Constanța. 

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța evenimentul rutier a avut loc la intrare în localitatea Tariverde. 

Din primele informații două autoturisme au fost implicate, iar cinci persoane au fost rănite. 

Două dintre acestea sunt încarcerate. 

UPDATE: 1

Din păcate pentru una dintre victime, o femeie, medicii nu au mai putut face nimic fiind declarată decedată. 

UPDATE: 2

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că două autoturisme au fost implicate într-o coliziune frontală pe DN 22 Constanța – Tulcea, între localitățile Tariverde și Palazu Mic, județul Constanța, circulația fiind oprită în ambele sensuri.

În urma accidentului, patru persoane au fost rănite, fiind efectuate manevre pentru descarcerarea a două dintre acestea.

Se estimează reluarea traficului în 45 de minute.


UPDATE: 3

Potrivit purtătorului de cuvânt al SAJ Constanța, dr. Claudia Tatarici, cinci persoane au fost implicate în accidentul de la Tariverde. 

O pacientă a fost găsită în stop cardiorespirator și nu a răspuns la manevrele de resuscitare fiind declarată decedată. 

O altă victimă găsită în stop cardiorespirator a fost resuscitată și transportată la spital. 

Două victime au fost diagnosticate cu traumatism abdominal șți traumatism cranio cerebral și transportate la spital, iar a cincea victimă era conștientă și stabilă, fără leziuni grave. 

Toate cele patru victime au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. 

UPDATE: Ora 11.05 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația a fost reluată pe DN 22 Constanța – Tulcea, în urma accidentului produs  la kilometrul 260, între localitățile Tariverde și Palazu Mic, județul Constanța.

Coliziunea frontală dintre două autoturisme s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea ușoară a altor trei.

UPDATE - Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 9.15, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 22, dinspre municipiul Constanța către județul Tulcea. 

Conform primelor cercetări, polițiștii rutieri au stabilit faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, care circulau din sensuri opuse, conduse de doi bărbați, de 33, respectiv 27 de ani.

În urma impactului, a rezultat decesul unei femei de 53 de ani, pasageră într-unul dintre vehicule, precum și vătămarea corporală a ambilor conducători auto și a altor doi pasageri. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

UPDATE: ora 13.50

Din păcate, cu toate eforturile depuse de cadrele medicale s-a stins din viață și a doua persoană care era resuscitată după producerea accidentului. Cele două victime decedate ar fi, conform unor surse, Mamă și fiu. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii