Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:24 28 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. ISU București-Ilfov Incendiu într-o hală de reciclare. Mai multe victime. Cu ce forţe de intervenţie acţionează pompierii

ro

23 Jul, 2021 14:33 706 Marime text
  • Incendiu în localitatea Popești Leordeni
UPDATE 2- Oficial de la De la Ministerul Sanatatii- Informare situație victime incident centru deșeuri Popești - Leordeni

Conform informării primite din partea Centrului Operativ pentru Situații de urgență, în urma exploziei de la centrul de deșeuri din Popești-Leordeni s-au înregistrat 11 victime, dintre care 6 cu arsuri (5 pacienți intubați) și 5 persoane care acuză probleme respiratorii.

Dintre pacienții intubați, 2 persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență Bagdasar-Arseni și alte 3 persoane la Spitalul de Urgență Floreasca.

La Spitalul de Urgență Sf. Ioan, au fost transportate alte 2 victime, dintre care una cu arsuri minore și una intoxicație de fum.

4 persoane care acuzau probleme respiratorii au fost evaluate la fața locului și au refuzat transportul la spital.
După ce pacienții sunt stabilizați și evaluați la Unitatea Funcțională de Arși Floreasca și la Unitatea Funcțională Bagdasar-Arseni, specialiștii vor decide abordarea terapeutică și, în funcție de situația pacienților, aplică prevederile OMS 2063/2020 (întrunesc comisia în vederea transferului în centre de arși).

În acest moment, prioritatea echipelor medicale o reprezintă stabilizarea și evaluarea pacienților în vederea stabilirii conduitei terapeutice și a oportunității transferului.

UPDATE 1

Bilanț explozie utilaj-tocator deșeuri de la Hala Reciclare Popești Leordeni: 11 victime, dintre care 6 victime care prezintă arsuri (5 victime necesită intubare și o victimă cu arsuri minore) și 5 victime intoxicate cu monoxid de carbon, conștiente.


Total pacienți transportati la spital: 7 dintre care unul expus la fum și sase arși, transmite ISU București -Ilfov.


Un incendiu la un utilaj într-o hala de reciclare în localitatea Popești Leordeni, s-a produs astăzi, 23 iulie, informează ISU București- Ilfov.

La fața locului acționeaza 8 autospeciale de stingere și 7 Smurd. Nu mai arde cu flacără.

Sunt 8 persoane rănite (două cu arsuri si șase cu intoxicație).

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

Ti-a placut articolul?

Comentarii