Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Incendiu la o rulotă în Vama Veche. Flăcările s-au extins la o pensiune

ro

11 Feb, 2021 19:49 3680 Marime text


Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au fost solicitați în urmă cu câteva momente să intervină în Vama Veche.

Conform primelor informații, este vorba despre un incendiu la o rulotă pe strada Margaretei din Vama Veche. Incendiul s-a extins și la o pensiune.

Focul, izbucnit de la o sursa improvizată, a distrus rulota. Flăcările s-au extins în curtea alăturată și au cuprins pensiunea. Imobilul cu parter și etaj din lemn a ars aproape în totalitate. Pompierii sunt încă la fața locului. Pensiunea aparține unor localnici din Vama Veche. Nu sunt victime. În imobil locuiau doar proprietarii, soț, soție și un copil, care s-au autoevacuat.

UPDATE

Am fost solicitați să intervenim la un incendiu în Vama Veche. De îndată la fața locului au fost alertate mai multe autospeciale din cadrul mai multor subunități. La această oră intervin patru autospeciale de stingere cu apă și spumă, două echipaje SAJ, o descarcerare și o autospecială din cadrul șantierului naval Damen. Sosiți la fața locului, colegii au constat faptul că ardea generalizat, a transmis Ana-Maria Stoica, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea.


UPDATE 2

În aceste momente incendiul a fost localizat. Se intervine pentru lichidare. Din primele informații arde acoperișul casei (aproximativ 280 de metri pătrați)  și a ars în întregime o rulotă.

Este vorba despre o pensiune care era dată în funcțiune doar pe timpul sezonului estival. Acum nu avea turiști. Din primele informații nu sunt victime. Proprietarii s-au autoevacuat, transmit reprezentanții ISU Dobrogea.




Sursă foto: ISU Dobrogea
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii