Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE, în urmă cu scurt timp! Autoturism răsturnat între Movilița și Techirghiol! Două victime (GALERIE FOTO)

ro

17 Oct, 2022 21:35 2319 Marime text
Foto ZIUA de Constanța

UPDATE:

Din accident au rezultat două victime, spun reprezentanții ISU Dobrogea.

Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, asistat de SMURD B, care a refuzat transportul la spital.

A doua victimă este un barbat de 31 de ani, aflat în stare de inconștiență, acesta fiind preluat de echipajul CT 60 EMU, care îl va preda echipajului SMURD C, pentru a-l transporta la spital.

UPDATE: Oficial de la IPJ Constanța 

La data de 17 octombrie a.c., în jurul orei 21.20, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 38.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism, condus de un bărbat, de 30 de ani, s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto, precum și a unui pasager, de 21 de ani.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, acestuia fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Știrea inițială:

Un autoturism s-a răsturnat în urmă cu scurt timp, pe drumul dintre localitățile constănțene Movilița și Techirghiol, informează autoritățile!

Accidentul s-a produs în această seară, 17 octombrie 2022, în jurul orei 21.15, cel mai probabil, pe DN 38, iar la fața locului s-au deplasat deja echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Reprezentanții ISU Dobrogea informează că sunt două persoane rănite, dintre care una a rămas încarcerată, astfel că la locul accidentului au fost trimise echipajele din cadrul Stației Tuzla, un SMURD B și 1 ASAS.

De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.

Misiunea este în desfășurare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii