Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Imagini de la eveniment. Accident rutier în Constanța! Un autoturism a intrat în stâlp (GALERIE FOTO)

ro

08 Mar, 2023 13:08 1850 Marime text


Un accident rutier s-a produs azi, 8 martie, la intersecția dintre străzile Baba Novac cu Dorului din municipiul Constanța. 

Din fericire, evenimentul rutier nu s-a soldat cu victime. În accident au fost implicate o autoutilitară marca Opel și un autorism marca Suzuki.

După cum se poate observa în imaginile din Secțiunea Galerie foto a materialului, în urma incidentului, una dintre mașini a intrat într-un stâlp. 

UPDATE: 

Unul dintre conducătorii auto implicați în acest eveniment rutier a prezentat pentru ZIUA de Constanța dinamica accidentului. 

 „Mă deplasam pe strada Baba Novac dinspre Casa de Cultura spre Bulevardul Aurel Vlaicu, iar in jurul orei 12:30 am fost lovită de autoutilitara marca Opel, condusă de un bărbat în vârstă de 38 de ani care se deplasa pe strada Dorului cu intenția de a merge înainte și care nu a oprit la "STOP".  
În urma impactului, mașina mea marca Suzuki Sx4 a fost avariată serios în partea stanga și proiectată în decorul urban (stalp). Menționez că ambele masini sunt nedeplasabile“ – a precizat pentru ZIUA de Constanța unul dintre conducătorii auto implicați în accident. 

Acesta a mai adăugat că, având în vedere că accidentele sunt frecvente în intersecția în care s-a produs evenimentul rutier, ar fi necesar ca în viitor să fie montate limitatoare de viteză.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii