Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Două femei și un bărbat, răniți în urma unui accident la ieșire din Ovidiu (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

20 Jan, 2022 08:06 7501 Marime text
 



UPDATE 3 

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa spune că au fost găsite trei victime: o femeie cu traumatism cranian grav, traumatism de membru superior, a doua victimă, tot femeie, cu traumatism de membru superior și un bărbat cu traumatism tot de membru superior.


Toate cele trei victime sunt conștiente și au fost transportate la Spitalul Județean. 


UPDATE 2 


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2A, între localitățile Ovidiu-Lumina, județul Constanța, a avut loc o coliziune frontală între 2 autovehicule.


Potrivit primelor date, trei persoane au suferit leziuni ușoare la prima vedere. Circulația rutieră este oprită pe sensul către Ovidiu, valorile de trafic fiind ridicate.





UPDATE 1

 La accident o victimă, femeie, conștientă, care prezintă traumatisme ale memebrelor inferioare, a fost transportată la spital. 



Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa spune că la fața locului se află 2 Smurd B si SAJ B2 și SAJ C2. 





În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la ieșire din Ovidiu. 


Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme.


În urma impactului,  au rezultat două victime: una încarcerată și una inconștientă, neîncarcerată. 


La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere  pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii