Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Doi copii, victime ale unui incendiu. Focul a cuprins apartamentul în care locuiau. Zeci de locatari, autoevacuați

ro

18 Nov, 2021 14:59 1243 Marime text
  • Incendiu în Sibiu! 
UPDATE 

Deocamdată nu se cunoaște cauza incendiului. Doi copii, în vârstă de 13 și 14 ani, au fost transportați la Spitalul de Pediatrie, având arsuri de gradul I și II. 

De asemenea, până la sosirea forțelor s-au autoevacuat aproximativ 30 de persoane, locatari ai blocului, scrie turnulsfatului.ro


Un incendiu izbucnit într-un apartament în care sunt doi copii, aflat la etajul al doilea dintr-un bloc din municipiul Sibiu, a anunţat, joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), potrivit agerpres.ro. 

"Un incendiu a izbucnit într-un apartament din municipiul Sibiu, pe strada Ţiglari. Apartamentul se afla la etajul doi. Din primele informaţii, sunt 2 victime, minori", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

Trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare şi două autospeciale SMURD s-au deplasat pentru salvarea copiilor şi stingerea incendiului.

Sursa foto( cu rol ilustrativ): Facebook/ IGSU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii