Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Carambol rutier pe DN 2 în zona localității Coșereni, județul Ialomița. Patru persoane, rănite

ro

22 Nov, 2021 08:09 1420 Marime text
  • În zona accidentului se circulă alternativ. 
În această dimineață, în jurul orei 07:00, pe DN 2 în afara localității Coșereni, județul Ialomița, s-a produs un accident de circulație în urma căruia patru persoane au fost rănite.

Din verificările efectuate la fața locului a reieșit că au fost implicate șapte autotuturisme. 

Cele patru victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul din Urziceni pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, potrivit IPJ Ialomița.



UPDATE - Ce spune centrul INFOTRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 2, între localitățile Coșereni și Urziceni, județul Ialomița, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 6 autovehicule.

În urma impactului au rezultat 4 victime, cu leziuni ușoare din primele verificări, fiind evaluate medical în ambulanța sosită la fața locului.

Traficul rutier s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare și efectuarea cercetării locului faptei, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

UPDATE: ora 9.00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația rutieră a fost reluată pe DN 2, între localitățile Coșereni și Urziceni, județul Ialomița, unde s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 6 autovehicule. În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care una a fost transportată la spital. Valorile de trafic sunt ridicate în prezent pe sensul de mers Urziceni - Coșereni.

Sursă foto: IPJ Ialomița
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii