Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Bărbat de 39 de ani reținut și cercetat după ce a întreținut relații intime cu o fată de 14 ani

ro

24 Mar, 2022 16:48 5180 Marime text
Mașini de poliție. Foto cu rol ilustrativ: ISU Bistrița NăsăudÎn ziua de 23 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind infracțiunea de act sexual cu un minor, și au reținut un bărbat de 39 de ani, din Bradu.

Potrivit IPJ Argeș, sesizarea a fost primită de la reprezentanții unității școlare la care persoana vătămată, minoră în vârstă de 14 ani, frecventează cursurile școlare.

„Din cercetări, s-a stabilit că bărbatul în cauză, care locuiește în același imobil, ar fi întreținut relații sexuale cu minora, profitând de starea de vulnerabilitate a victimei având în vedere vârsta, dar și poziția de autoritate a acestuia“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Argeș.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

UPDATE

Bărbatul de 39 de ani a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a celui în cauză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii