Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:33 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Alertă la Năvodari! Fum dens într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc. Intervin mai multe echipaje de pompieri (GALERIE FOTO)

ro

07 May, 2022 14:38 2204 Marime text
Incendiu la Năvodari. foto: facebook/Primăria NăvodariPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al Județului Constanța au fost solicitați în această după amiază să intervină la Năvodari. 

Potrivit ISU Dobrogea a fost semnalat fum dens într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc de pe strada Cabanei. 

la fața locului intervine Stația Midia cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj SMURD B, Detașamentul Fripis cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, un echipaj Descarcerare, Autoscara și Detașamentul Palas cu autoscara. 

UPDATE: ora 14.50

Potrivit ISU Dobrogea până la acest moment au fost evacuate 8 persoane. 

La fața locului intervin: 
- 3 autospeciale de stingere
- 1 descarcerare
- 1 autoscara
- 1 SMURD B

UPDATE: 2 ora 15.10

Pompierii militari au evacuat 20 de persoane din care: 2 copii, 3 barbati si 15 femei.

Potrivit ISU Dobrogea la momentul acesta nu sunt persoane care să necesite ingrijiri medicale.


Incendiu la Năvodari. foto: facebook/Primăria NăvodariUPDATE: 3 Ora 15.45

Prin apel unic de urgență 112 pompierii ISU Dobrogea au fost solicitati in jurul orei 14:22  sa intervină in Navodari, la blocul G3 deoarece se simte miros de fum in baia unui apartament. 

„Încă din primele momente au fost alocate 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă de la Stația Midia, iar în sprijin, de la Detașamentul Fripis au început deplasarea 1 descarcerare, 1 autoscara și 1 autospeciala de stingere cu apă și spumă. 
Primele echipaje au ajuns la ora 14:30 și au început recunoașterea pentru a găsi sursa fumului. 
Din scara respectivă au fost evacuate 20 de persoane, dintre care 2 copii, iar restul adulți. Colegii sunt și la această oră și verifică sursa fumului, deoarece acesta nu se mai simte prezent. O persoană a suferit atac de panică, dar până în prezent nu a necesitat transportul la spital, aceasta fiind asistată la fața locului de către echipajul SMURD B“ - au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

UPDATE: ora 17.20

Echipajele s-au retras de la locul solicitării, acestea au asigurat masuri de prevenire și stingere a incendiilor. Potrivit ISU Dobrogea la adresă a fost și un echipaj de la firma de furnizare energie electrică care a constata faptul că o linie de alimentare cu tensiune din instalația electrică a blocului este defectă.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii