Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Alertă la magazinul Jumbo din Constanța! O femeie amenință că se aruncă de la înălțime. A fost coborâtă de pompieri (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

09 Apr, 2022 16:34 13757 Marime text
Jumbo Sursa foto ZIUA DE CONSTANȚA

Alertă în municipiul Constanța.

O femeie amenință că se aruncă de la înălțime în zona magazinului Jumbo.

Mai multe echipaje ale poliției s-au deplasat la fața locului.

Conform unor surse, ar fi vorba despre o femeie, în vârstă de 26 de ani, care ar fi supărată ca urmare a faptului că a fost sancţionată de Poliţie.

UPDATE .Oficial de la ISU Constanța

„In jurul orei 15:54, prin apel unic de urgență 112 am fost informati despre faptul că o femeie a urcat pe un stâlp din parcarea unui hypermarket din municipiul Constanța, cu intenția de a se arunca în gol. 

Încă din timpul apelului, la fața locului s-au alocat 1 autospeciala de stingere, 1 autoscara, 1 echipaj SMURD tip B și 1 autospeciala muncă operativă, cu un total de aproximativ 15 pompieri. 

Imediat după primirea apelului, la fața locului au ajuns și polițiști din cadrul Secției 4, adjunctul Poliției municipiului Constanța și șeful Secției 4, care au asigurat un perimetru de ordine și siguranță publică, până la sosirea organelor abilitate. La fața locului s-a deplasat și un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Victima, femeie de aprox 20 de ani, a fost coborâtă cu autoscara in jurul orei 17:30 și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale sau transport la spital.”


Sursa foto ZIUA DE CONSTANTA


Sursa foto ZIUA DE CONSTANTA

Sursa foto ZIUA DE CONSTANTA

Mai multe imagini în galeria foto.















 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii