Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:02 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Alertă în județul Gorj Trei bărci care făceau rafting s-au răsturnat în râul Jiu. Mai multe persoane, dispărute (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

02 Apr, 2022 15:42 1884 Marime text
Accident grav în timpul unei competiții de rafnting pe râul Jiu. foto: ISU GorjPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Gorj au fost solicitați în această după amiază să intervină în Defileul Jiului acolo unde trei bărci care făceau rafting s-au răsturnat în râul Jiu. 

La fața locului se deplasează 2 echipaje SMURD, o autospeciala pentru transport victime multiple, 2 ambarcațiuni si 3 ambulante SAJ, conform reprezentanților ISU Gorj. 

Accident la rafting. foto: ISU GorjUPDATE:  ISU GORJ - misiune de căutare-salvare persoane aflate în dificultate pe râul Jiu 

Potrivit IGSU, pompierii salvatori gorjeni au fost solicitați să intervina după ce 3 bărci care făceau rafting pe râul Jiu s-au răsturnat. 

De la nivelul județului Gorj, la fața locului au fost alocate de urgență 1 autospecială de stingere, 2 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 2 ambulanțe ale serviciului județean de ambulanță.  

Având în vedere numărul persoanelor implicate, în sprijinul echipejelor locale au fost dislocate 1 barcă de salvare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială pentru transport victime multiple de la ISU Hunedoara. 

„La acest moment, unul dintre ocupanți a fost declarat decedat (barbat 35 de ani), o altă persoană (femeie 33 de ani) a fost transportată la spital în stare hipotermică și alte 20 sunt în evaluare medicală“ - au precizat reprezentanții IGSU. 


Misiunea de salvare este în dinamică.

Sursa foto+video: ISU GORJ
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii