Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier urmat de incendiu la Mangalia, în zona Unității Militare. Un motociclist rănit grav! Implicate, o motocicletă și o mașină

ro

08 Oct, 2022 13:19 4001 Marime text

UPDATE 3 

Incendiul a fost lichidat. A ars motocicleta, iar motociclistul, conștient cu politraumatisme a fost transportat la spital de echipajul SAJ., transmit reprezentanții ISU Dobrogea. 

UPDATE 2 -Oficial de la IPJ Constanța 

Astăzi, în jurul orei 13.05, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 39, între municipiul Mangalia și localitatea 2 Mai.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani. 

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.



UPDATE 1

​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 39, în zona localității Mangalia, județul Constanța, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un motociclist și un autoturism.

În urma impactului a rezultat rănirea gravă a motociclistului, care urmează a fi transportat la spital. Circulația rutieră este restricționată pe un sens și se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției. Valorile de trafic sunt reduse în zonă la această oră. Se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care a fost produs evenimentul rutier.
 
Se estimează reluarea normală a circulației în 45 de minute.



În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în Mangalia, lângă Unitatea Militară, pe Pod.

Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs între o motocicletă și o mașină. Accidintul rutier a fost urmat de incendiu. 

În urma impactului, o persoană a fost rănită. Victima este inconștientă. 

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Intervenția se află în desfășurare. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii