Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier mortal în județul Brăila! Doi tineriu din Belarus uciși de un TIR scăpat de sub control (GALERIE FOTO)

ro

14 Jun, 2022 15:36 2096 Marime text
Accident rutier mortal în județul Brăila. Foto: ISU BrăilaUn grav accident rutier a avut loc astăzi pe DE 584 între localitățile Însurăței și Bărăganu din județul Brăila. 

Din primele informații în accident au fost implicate un TIR și un autoturism. 

Potrivit ISU Brăila, se intervine cu o Autospecială de Stingere cu Apă și Spumă, o ambulanță SMURD si o autospeciala de descarcerare.

„O persoană din autoturism decedată, celei de-a doua i se aplica manevre de resuscitare. Sunt la fata locului și 2 ambulante de la SAJ. Șoferul tirului are fractura de membru superior. Tirul este rasturnat în afara părții carosabile“ - au mai precizta reprezentanții ISU Brăila. 

UPDATE: Oficial de la IPJ Brăila

Astăzi, în jurul orei 14:50, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe DE 584 ar fi avut loc un accident rutier.

Polițistii s-au deplasat la fața locului și au stabilit faptul că  un bărbat in vârstă de 51 de ani,din Galați, în timp ce conducea un tir, pe DE 584, între localitatea Bărăganul si Însurăței, din direcția Slobozia către Brăila, ar fi pierdut controlul volanului și a pătruns pe contrasens unde ar fi lovit frontal un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Belarus. 

În urma impactului, atât șoferul autoturismului cât și pasagerul acestuia, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Belarus, au decedat. 

Șoferul tirului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

În cauză a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Traficul a fost reluat pe ambele sensuri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii