Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:56 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier în județul Constanța. O mașină a căzut într-o râpă! (GALERIE FOTO)

ro

12 Jan, 2023 09:18 3044 Marime text
  
foto: ISU Dobrogea UPDATE 3 

Pacientul prezintă traumatism toracic și traumatism al membrelor inferioare. Acesta a fost transportat la spital, mai transmit reprezentanții SAJ Constanța

UPDATE 2 

La ajungerea echipajelor ISU, s-a descoperit o dubă căzuta într-o râpă. Șoferul a fost descarcerat și a fost predat echipajului SAJ, conștient. La locul accidentului, echipajul ISU asigură măsuri PSI.., transmit reprezentanții ISU Dobrogea. 

UPDATE 1

La fața locului se află SAJ B2 și descarcerarea. 

Este vorba despre o autoutilitară căzută într-o râpă. Șoferul este conștient. , transmite medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa



Un accident s-a produs în urmă cu scurt timp, pe DJ226A, ieșire din Râmnicu de Jos spre Cogealac, informează autoritățile!

Accidentul s-a produs azi, în jurul orei 09.15, iar la fața locului s-au deplasat deja echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Reprezentanții ISU Dobrogea informează că evenimentul rutier s-a soldat cu o victimă conștientă, încarcerată. În evenimentul rutier este implicat un singur autoturism. 

De asemenea, la intervenție s-au deplasat și echipajele Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, pentru a efectua cercetarea la fața locului și a căuta indicii despre modalitatea de producere a accidentului.

Misiunea este în desfășurare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii