Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav la ieșire din municipiul Tulcea, spre localitatea Agighiol. Trei persoane decedate, printre care și un copil

ro

13 Feb, 2022 15:22 3545 Marime text


UPDATE - Oficial de la IPJ Tulcea

„La data de 13 februarie 2022, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DJ 222. Din primele verificări efectuate la fața locului de către polițiști, a reieșit că un tânăr în vârsta de 20 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto din direcția localității Agighiol către Tulcea, a intrat în coliziune cu un arbore aflat pe marginea drumului.

În urma accidentului, a rezultat decesul a 3 pasageri (2 adulți și un minor) și rănirea conducătorului auto și a unui minor ce se afla în același autoturism, cei din urmă fiind transportați la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto poseda permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și, în continuare, se efectuează cercetări“


UPDATE

Potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea”, în accidentul rutier a fost implicat un autoturism în care se aflau patru adulți și doi minori, toți de sex masculin.

Salvatorii au extras doi adulți ce prezentau semne incompatibile cu viața un minor, găsit în stop cardiorespirator.

Din nefericire, după efectuarea manevrelor de resuscitare a fost declarat decesul minorului de către echipajul Serviciul de Ambulanță Județean.

Alți doi adulți și celălalt minor au transportați la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Știre inițială

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Delta al județului Tulcea a fost solicitat să intervină duminică, în jurul orei 14:30, pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DJ 222.

Evenimentul rutier a avut loc la ieșire din municipiul Tulcea, pe sensul de mers spre localitatea Agighiol.

La fața locului, s-au deplasat două echipaje cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și trei ambulanțe de la SAJ Tulcea.  



Sursa foto: ISU „Delta” Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii