Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:34 01 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Accident rutier grav între Năvodari și Corbu! O persoană a decedat (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

16 May, 2024 12:26 8591 Marime text


Un grav accident rutier s-a petrecut astăzi, 16 mai, pe drumul ce leagă Năvodari de localitatea Corbu. 

Din primele informații, două mașini s-ar fi ciocnit, iar în coliziune au fost rănite două victime stabile, și una fiind în stop cardiorespirator. Conform Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, la locul accidentului intervin resurse Saj B2,Smurd B și elicopter.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Dobrogea, în urma accidentului, una dintre victime ar fi rămas încarcerată.

În urma evenimentului rutier, traficul a fost blocat. Pe sensul spre Corbu, pe ambele benzi s-au format cozi de sute de metri.

Revenim cu detalii pe măsură ce vom primi noi informații.

UPDATE

Conform ISU Dobrogea, în acest moment se începe protocolul de resuscitare la o victimă. A doua este în curs de descarcerare, conștientă. Și o a treia este evaluată medicală în ambulanță.

UPDATE 2

ISU Dobrogea: Intervin fața locului un SMURD, descarcerarea, elicopterul SMURD și o autospecială de stingere. Din partea SAJ, două ambulanțe.

UPDATE 3

Reprezentanții ISU Dobrogea au transmis că în ciuda tuturor eforturilor salvatorilor, victima aflată în stop nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

UPDATE 4

Reprezentanții SAJ Constanța transmit că de la accident a plecat spre spital,o victima (femeie,53 ani,pasageră) conștientă, cu traumatism toracic și membre. 

Aceasta se afla în același autoturism cu șoferul decedat, a menționat sursa citată.

UPDATE 5

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea transmite că celelalte două victime au fost transportate la UPU Constanța, conștiente, cooperante cu multiple traumatisme.

UPDATE 6

La accidentul rutier dintre localitățile Năvodari și Corbu, au fost găsite trei victime. O victimă, șofer, în stop cardiorespirator – s-a efectuat protocol de resuscitare, dar din păcate, fără rezultat pozitiv – a fost declarat decedat la sfârșitul protocolului; o victimă, femeie cu traumatism toracic și traumatism de membre, conștientă, transportată de către SAJ B2 la Spitalul Județean Constanța, și a treia victimă, bărbat, șofer, cu traumatism de membre superioare, posibil fractură deschisă la unul din membre – preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul Județean”, a precizat dr. Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Constanța.


 






Citește și:
IPJ Constanța Accident rutier pe Bulevardul Tomis, Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii