Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Carambol rutier grav în județul Olt. Un autotren s-a răsturnat. Cinci victime, dintre care una a murit (galerie foto+video)

ro

26 Jan, 2020 16:33 2836 Marime text

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 65 Slatina - Pitești, la ieșirea din localitatea Negreni către Colonești, județul Olt, a avut loc un accident în care au fost implicate un autotren și două autoturisme.

Trei persoane au fost rănite.

În urma impactului, autotrenul s-a răsturnat în afara carosabilului.

Traficul se desfășoară îngreunat, pe o bandă din trei prevăzute, fiind dirijat de polițiști.

UPDATE 3 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulația a fost reluată în ambele direcții pe DN 65 Slatina - Pitești, la ieșirea din localitatea Negreni către Colonești, județul Olt, unde, în urma accidentui în care au fost implicate un autotren și două autoturisme, o persoană a decedat și alte patru au fost rănite.


UPDATE 2

Până în acest moment au fost preluate și evaluate trei victime, șoferul încarcerat în stare gravă, inconștient, pasagerul aflat în același autoturism cu victima încarcerată și șoferul celuilalt autoturism, conștienți, cu diverse traumatisme.

 Șoferul încarcerat, în vârstă de 54 de ani, a fost resuscitat, fără rezultat favorabil, fiind declarat decedat de medicul SAJ. Celelalte două persoane au fost transportate la UPU Slatina, conștiente, cu diverse traumatisme în urma accidentului. Autocamionul era încărcat cu hârtie.

UPDATE 1

Pompierii Stației Scornicești, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, acționează pe Drumul European 574, în zona localității Negreni, la un accident rutier cu o victimă încarcerată.

Din primele informații în accident sunt implicate un autocamion și două autoturisme, în care se aflau cinci persoane.

Misiunea este în dinamică.

 La fața locului acționează și trei echipaje de la Serviciul de Ambulanță Olt.

Sursa foto-video: ISU Olt 


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii