Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3 Pompierii, în alertă! Un bloc din Constanţa, evacuat! Două femei cu atacuri de panică (galerie foto + video)

ro

14 Apr, 2017 18:12 5165 Marime text
Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au fost solicitaţi în Constanţa, pe Mircea cel Bătrân. Potrivit primelor date, a izbucnit un incendiu într-un apartament cu nouă etaje. Două autospeciale se află deja la faţa locului.
 
Conform reprezentanţilor ISU Dobrogea, este foarte mult fum pe casa scării. Deocamdată, nu se ştie cauza incendiului.

UPDATE 3, ora 20.22
 

Reprezentanţii ISU Dobrogea transmit că aproximativ 80% din locuinţă, inclusiv mobilierul şi aparatura electrocasnică, au fost distruse în incendiu. Conform celor mai noi informaţii, au fost evacuate aproximativ 40 de locatari, printre aceştia numărându-se şi o femeie de aproximativ 90 de ani, imobilizată la pat. Cauza probabilă a incendiului este un aparat de gătit defect, mai exact un aragaz vechi.

UPDATE 2, ora 18.40

De asemenea, la incendiul izbucnit în apartament s-au deplasat şi două ambulanţe. Două femei au suferit atacuri de panică. În altă ordine de idei, zeci de oameni au ieşit în stradă pentru a vedea intervenţia.



UPDATE 1, ora 18.27
 
În urma unui apel primit la 112, pompierii au fost solicitaţi şi în altă locaţie, la Poarta 5, unde arde o baracă. Acolo se deplasează Detaşamentul Port cu o autospecială.
 
În legătură cu incendiul de pe Mircea cel Bătrân, acesta se manifestă în bucătăria apartamentului. Au fost evacute persoanele din bloc, incendiul este localizat şi nu există pericol de extindere.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii