Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:44 17 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unul dintre ei s-a ocupat de dosarul preotului şantajat cu imagini porno Constanţa, aproape să piardă trei procurori

ro

20 Aug, 2016 00:00 1394 Marime text

 
Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat, ieri, ordinea de zi a secţiei pentru procurori din data de 22 august. Printre puncte, se regăsesc şi câteva cereri de transfer ale procurorilor din Constanţa.
 
Astfel, Irinel Marius Mocanu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cere transferul la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti. El a devenit un nume cunoscut în justiţia de la malul mării după ce a instrumentat cazul preotului şantajat de la Arhiepiscopia Tomisului. Acesta a dispus trimiterea în judecată a doi indivizi care ar fi încercat să obţină câteva mii de euro de la un prelat, în caz contrar ameninţându-l cu darea în vileag a unor fapte mai degrabă reprobabile. Irinel Marius Mocanu a intrat în magistratură la sfârşitul anului 2012, când preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul cu numărul 855 din 7 decembrie 2012.
 
Un alt procuror ce doreşte transferul este Florin Stelian Bobin, ce activează în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi doreşte să se mute la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti sau la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Tot de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa vrea să se transfere şi Iuliana Magdalena Olteanu, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti sau la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 Bucureşti.
 
Iuliana Mircea a cerut transferul de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.
 
Cererile de transfer vor fi analizate luni de către CSM.

Ti-a placut articolul?

Comentarii