Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:58 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tulcean s-a răsturant cu un autotractor la Ovidiu

ro

29 Sep, 2014 00:00 1621 Marime text
Polițiștii rutieri s-au deplasat, sâmbătă, în urma unei sesizări primite la numărul de urgență 112, la un accident rutier petrecut în sensul giratoriu de la Celsi, pe DN 2A, în afara localității Ovidiu. La faţa locului s-a constatat că se răsturnase un autotren. În urma evenimentului rutier, şoferul a fost preluat și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Din fericire, acesta s-a rănit uşor.
Autotrenul circula dinspre Kogălniceanu către Lumina, iar în sensul giratoriu de la Celsi, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției, iar în urma balansului s-a răsturnat.
Oamenii legii au transmis că, în jurul orei 10.00, B.N. (un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Tulcea) a condus un autotractor, ce tracta o semiremorcă încărcată cu pietre, pe DN 2A, în afara localității Ovidiu, dinspre Hârşova către Lumina, şi, ajungând la intersecţia tip sens giratoriu cu DN 22, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, la efectuarea virajului către stânga, ansamblul de vehicule a intrat în balans şi s-a răsturnat pe partea carosabilă pe banda unu, pe sensul de mers dinspre Constanţa către Hârşova.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii