Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:21 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un TIR scăpat de sub control a spulberat o autoutilitară în județul Galați! Un bărbat, grav rănit

ro

12 Dec, 2023 15:24 933 Marime text
La data de 12 decembrie 2023, în jurul orei 13:38, pe DN 25, în localitatea Șendreni, din județul Galați a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost grav rănită. 

Potrivit IPJ Galați, din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 37 de ani, din sat Gruia, județul Călărași în timp ce conducea un tir, pe DN 25, având direcția de deplasare către municipiul Galați, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar de un bărbat, cu vârsta de 47 de ani.

„Din impact, cele două autovehicule au părăsit partea carosabilă fiind avariate, iar conducătorul autoutilitarei a rămas încarcerat în stare de inconștiență. 

La fața locului au intervenit și echipaje de pompieri de la descarcerare din cadrul I.S.U. Galați și echipaje medicale din cadrul S.M.U.R.D. Galați, care au acordat primul ajutor victimei, iar după efectuarea protocolului privind manevrele de resuscitare au transportat-o la spital“ - au mai precizta reprezentanții IPj Galați.


La testarea alcoolscop a conducătorul auto al tirului rezultatul a fost negativ.

„În cauză va fi întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment rutier.   

În prezent se circulă intermitent și dirijat pe o singură bandă circulație, întrucât se efectuează cercetarea la fața locului“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Galați.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii