Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:26 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Un tir a intrat într-un stâlp, în zona bisericii dintr-o localitate din județul Constanța. Unde s-a produs evenimentul rutier

ro

26 Sep, 2022 12:24 2635 Marime text
  Imagine de la eveniment, foto: ISU Dobrogea
UPDATE 2 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că un autotren a lovit un stâlp electric, pe care l-a doborât pe carosabil, blocând deplasarea pe DN 2A Hârșova – Ovidiu, în zona localității Nicolae Bălcescu, județul Constanța. Incidentul nu s-a soldat cu victime.

Se estimează reluarea traficului în 30 de minute, după finalizarea intervenției de eliberare a suprafeței de rulare.

UPDATE 1

Victima este un bărbat, asistat medical de echipajul SMURD., transmite Oana Manoilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea. 


În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în localitatea Nicolae Bălcescu din județul Constanța.

Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs lângă Biserica din localitate. Un tir a intrat într-o stâlp. 

La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere  pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul.

Intervenția se află în desfășurare. Intervin SMURD și 1 autospecială stingere de la Detașamentul de Pompieri Medgidia. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii