Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un tânăr și-a pierdut viața chiar în prima zi din an. Cum s-a produs tragedia

ro

01 Jan, 2023 15:55 3472 Marime text
Accident rutier, foto: pexels
Tragedie în prima zi a anului. Un tânăr de doar 30 de ani a murit după ce a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod.

Acesta conducea o motocicletă pe D.J. 606 A, în comuna Argetoaia.,informează IPJ Dolj. 


Citește și: Tragedie în prima zi a noului an. Trei pietoni au fost spulberați de un autoturism. Unul dintre aceștia a murit


Oficial de la Poliție 


La data de 01 ianuarie a.c., ora 11:22, poliţiştii Poliției Orașului Filiași au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe D.J. 606 A, în comuna Argetoaia.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un tânăr de 30 de ani, din comuna Argetoaia, în timp ce conducea o motocicletă pe D.J. 606 A, din localitate, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă intrând în coliziune cu un cap de pod.

La fața locului a fost prezent un elicopter SMURD, însă, în urma manevrelor de resuscitare efectuate, a fost declarat decesul tânărului.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii